Zoeken in deze blog

dinsdag, juli 21

Wat gebeurt hier?

Mensen die mij kennen, weten dat ik graag knutsel. En iedereen die dit blog leest weet het nu ook!

Vroeger maakte ik al poppetjes van stof maar ook van fimo klei, gips, of hout. Zelf kleding maken vond en vind ik ook altijd leuk om te doen. Of schilderen met acrylverf...heerlijk! Maar de laatste tijd geniet ik er van  om van papier, lijm, inkt, stempels etc een mooie kaart te maken of een cadeau doosje. Kaarten maken die helemaal op de ontvanger zijn afgestemd vind ik prachtig!

Maar ook kleine doosjes met daarin een geschenkje voor ons 25-jarige huwelijksfeest was heerlijk om te doen! Eerst bedenken wat je gaat geven, dan het verzinnen van de verpakking, het maken en het geven: zoveel keren plezier hebben aan iets is toch fantastisch! En dan: Project Life pagina’s maken van alle gezinsfoto’s vind ik een heerlijke winterklus, en dat komt goed uit want ik heb nog een paar jaar in te halen….. ahem.

Er zijn ook heel veel leuke spullen op de markt. De stempels en stansen van Tim Holtz, de grappige karakters van Karen Burniston en allerlei andere bekende en minder bekende fabrikanten en ontwerpers. Het nodigt allemaal uit tot het maken van kaarten en scrapbookpagina’s. Het meest tijdrovende van het ontwerpen vond ik altijd het uitzoeken van de kleuren van papier, karton, lint, inkt enzovoorts. Niet alles wat je kunt kopen is immers altijd  te verwisselen of te combineren.

Totdat ik met Stampin’Up in aanraking kwam! En toen werd kleuren combineren een makkie! Leuke stempelsets, prachtige kleuren papier, onderverdeeld in kleurenfamilies met bijpassende kleuren patroonpapier, inkt, lint en versieringen. Nu houd ik tijd over voor de belangrijkste bezigheid: het maken van leuke kaarten!


In november 2014 ben ik ingestapt als hobbydemo (en dat kun jij ook doen trouwens!) omdat ik dan die mooie spullen met korting kon kopen. En nu ben ik dan toe aan de volgende stap: workshops en make en takes organiseren en Stampin’Up producten verkopen .  Wil je hier meer over weten? Mail of bel me gerust! Wil je ook kopen met korting en zelf demo worden? Ook hiervoor kun je bij mij terecht! Binnenkort verschijnt ook een aparte pagina op dit blog met daarin verdere informatie over workshops of demo worden.

In september komt de nieuwe winter catalogus uit met daarin altijd heel veel leuke, seizoensgebonden dingen en dat wilde ik eigenlijk ook heel graag hier met jullie delen. Vandaar het opstarten van dit blog. Zo kan ik jullie op de hoogte houden van wat er te doen is, welke kaarten er gemaakt kunnen worden en welke StampinUp! producten ik daarvoor gebruikt heb. 

Bedankt voor je bezoekje en een hele fijne dag gewenst!

Groetjes, LianeGeen opmerkingen:

Een reactie posten